31 mars 2009

Gamla ägg blir som nya ...

... när man fixar till dem med decoupage.

Det var en idé jag fick när jag läste sista numret av J d´A Magasinet. Där visar de hur man gör ... fast de har mycket finare servetter än vad jag har.Jag tog servetter med påskmotiv på ... tuppar och fin text ... och limmade på de vita plastäggen som låg i äggkorgen. Det gick bara åt en servett till sju stycken ägg.Jag tillverkade några fler kransar av den småbladiga eucalyptusen idag också ... en till min stora madonna ... och två som jag ska ha på mitt ekskåp när det kommer på plats.Det blev några kvistar kvar av den storbladiga och en satte jag i en av mina små glasvaser och de andra två lade jag som dekoration i vardagsrummet.
Här ser ni en glimt av mitt senaste projekt som jag har påbörjat idag ... med att slipa ... och ikväll ska jag försöka hinna med en första strykning med färg. Före och efterbilder kommer när det är klart!3 kommentarer:

Jennys vita drömmar sa...

Gud vad du är duktig, fint och pyssligt, som det ska va! Jag har ju jobbat med butik länge nu, man blr van att kolla in jul vid påsk etc, det ingår liksom i jobbet, hi hi, nä det går ingen nöd på mej:)Ha en kanon vecka/Kram Jenny

Rhodin sa...

Jättevackra ägg, de känns riktigt gamla så de skall du vara nöjd med! Kram Terese

Hanna sa...

Hej!
Jag tycker om äggen du gjort,vad vackra de är!
Du har en väldigt trevlig blogg!
// Hanna