01 april 2009

Vändning

Vändning no 1.

Jag tror faktiskt att våren äntligen har kommit hit!
Det är fortfarande mycket snö kvar men den drar sig tillbaka mer och mer för var dag som går med hjälp av plusgrader, blåst och sol.Vändning no 2.

Maken började måla köksgolvet i går kväll ... äntligen ... och förhoppningsvis blir det klart till helgen när vi får födelsedagsgäster! Det är bara grundfärgat än, för det ska ju färdigmålas i grått.
Vi fick bära in det lilla slagbordet från rummet för att ha någonstans att sitta och äta (matbordet är så tungt så det flyttar man inte på i onödan!) och det blev riktigt fint där! *ler*
Igår kom mina böcker som jag skickat efter ... "200 pelargoner" och "Perenner".
Jättefina böcker med massor av underbara bilder och man bara önskar att trädgården var klar i ett huj och att det såg ut som på bilderna.Ett smakprov ur boken "200 pelargoner" ...... och ett ur "Perenner".
Min hemmavarande son älskar att fotografera och han brukar, precis som jag, fota lite här hemma ... inredningsbilder.
Igår visade han mig de här bilderna som han har redigerat i Photoshop och jag måste bara visa dem för jag tycker att de är så bra ... här kan man verkligen prata om "ljus/vit" inredning ...


Ha en fin dag allihopa ... nu ska jag gå ner i källaren och fortsätta på mitt senaste projekt ... det blev ingen målning i går kväll ... kroppen sa ifrån ... den orkade inte med mera.

Det är ju synd att man ska stå i källaren när det är så fint väder, men jag ska väl hinna med att gå ut en sväng också, hoppas jag.

5 kommentarer:

caroline sa...

Ja visst känns det underbart att man faktiskt börjar se att det finns en gräsmatta under all snö :)

vårt lilla hus sa...

Men vilka fantastiska bilder!!!! Vilken duktig son, och vilket VACKERT hem!!!!
Ha en fin dag! Kram H

BUBBELRUMMET sa...

Vilka fina bilder du har tagit hemma hos dig :-) Kanon!

Kram!

Ovala Drömmar sa...

Hej Christina!

Du skrev i min blogg om er katt som dök upp hos er en dag och som fick stanna -gud vad fint gjort utav er! Ibland är katter kloka och går verkligen till rätt dörr.

Vilka snygga foton din son tagit, är de tagna hemma hos dig??

Vad roligt att snön börjar smälta undan, nu verkar våren inta hela landet! Lagom till april månad. För jösses, snart är det sommar.

Ha det så bra!
Kram Veronica

Dubbelörn sa...

Du har ju också många järn i elden. Underbart vackra bilder!!

Planeringen är sann oavsett inläggets datum *skrattar*. Sedan är det en helt annan sak om bastubygget kommer att genomföras ;).

Jättegärna i april!! Vågar nog släppa taget då hantverkaren är här, annat vore det om kära maken gjorde jobbet. Då lämnar jag inte honom , inte ens för en minut *gapskrattar*.

Veckan efter påsk funkar bra, förutom tisdag då jag nog ska vara på plats för att liksom starta upp jobbet ;). Men välj datum!

Stor kram