14 april 2009

Underbar helg

Hoppas att ni har haft en skön och avkopplande helg.
Min har varit helt fantastisk ... precis som jag skrev om i förra inlägget ... god, nej, underbar fantastisk mat och dryck ... och detsamma gäller sällskapet och utflykterna!

När vi kom nedåt Skåne framåt kvällen sken solen och det var så sköööönt att se det gröna gräset, buskar som börjar slå ut och blommor som blommar. Inte en gnutta snö så långt ögat såg!

Första utflykten, på långfredagen, gick till Skanör med ett stopp på "Fridas Gård" efter vägen. Massor med fina saker och man skulle kunna köpa hur mycket som helst men, men ... ett par saker blev det i alla fall ... visar dem imorgon.

I Skanör gick vi runt i småbåtshamnen och på stranden ett tag innan vi intog vår lunch på "Fiskerökeriet".
Snacka om god mat ... det måste ni prova om ni gillar sill och rökt fisk!Det blev inget inlägg med vårtecken den här veckan eftersom vi kom hem igår kväll och då var jag helt slut efter en hel dag, nåja 7-8 tim, i bilen. Men jag kan tala om att våren har kommit till oss på riktigt här med. Det har hänt mycket under helgen ... tussilagona och vitsipporna har slagit ut ... det ligger bara lite snö kvar i skuggan mot skogskanten och marken har börjat torka upp ordentligt.

Kramar

2 kommentarer:

Husmys sa...

Vilken härlig helg ni verkar ha haft.Skulle jag gå in i den butiken så skulle jag bli ruinerad,vad mycket fina saker.
Kram Anneli

Home No.1 sa...

Det var härliga dagar ni har haft!
Kram Annica.