16 april 2009

Idé/bloggtorka

Just nu har jag idétorka och kan inte komma på något bra att skriva om. Det kan kanske bero på att jag har lite annat att tänka på och att bloggandet inte har samma prioritet för mig nu som tidigare.
Jag tror att det också kan bero på att vi har och har haft så många projekt på gång och att flera av dem inte är färdiga och att jag bara väntar på att vi ska få dem klara.

Ett av projekten var köksgolvet. Nu är det äntligen klart ... och har varit det ett tag. Jag har tänkt visa bilder på det men vi har lagt en matta under bortet som jag inte vill visa för jag tycker inte om den ... den är blå och passar visserligen i färgen ... men jag ska köpa en ny vit matta på IKEA och ha där istället. Men jag har tagit ett kort där mattan inte syns för att visa skillnaden på golvet nu och då.
På "före" kortet har maken just börjat lägga trägolvet.Det är så frustrerande när det man håller på med inte blir färdigt så att man kan göra i ordning allt som man vill ha det.

I vardagsrummet ska bokhyllan väck när det nya skåpet kommit på plats i köket ... som jag hoppas att det ska göra i helgen ... men det är tveksamt, för maken måste nog jobba då : ( ... och innan vi kan ställa dit ekskänken istället för bokhyllan ska vi tapetsera om ... tapeter som är inköpta och bara ligger och väntar på att få komma upp ... så det är så många saker som är beroende av andra innan de går att göra klart!

Sedan har jag projektet som jag visade lite av i ett tidigare inlägg som inte heller är klart ... men jag ska försöka ta mig i kragen och färdigställa det i helgen ... om det inte blir toppenväder för då tänker jag vara ute!
Det är också en orsak till att allt tar längre tid ... nu när våren äntligen kommit så vill man vara ute och hålla på istället.

Till slut ska jag visa bilder på trådrullarna jag köpte av "My lovely things" Anna. De är jättefina och jag hade försökt hitta sådana när jag fick se att hon sålde dem på sin blogg. Så jag blev jätteglad när jag hann att få några med.Kramar

3 kommentarer:

Snuttan sa...

Vad fint golvet blev.

Jag gillar med dessa underbara trådrullarna

Kram
Åsa

Dubbelörn sa...

Golvet blev kanonfint!!

Ja du,projekt lider det ingen brist av här på gården. Och de flesta projekten är liksom påbörjade o inte det minsta avslutade *gapskrattar*.

Jag jobbar fortfarande med att få vardrummet i ordning. Nu har jag satt studenten som deadline. Vi får väl se om det går bättre med tidspress.

Kram

Gårdsromantik sa...

Så snyggt golv - vi har precis laggt ett i stugan ... det blir nog till att vitmåla...tror du att det håller bra?

Kram Maud