08 mars 2009

Söndag - en vilodag, njae!

Söndagen ska ju vara en vilodag med det blev den inte idag. Magen är bättre så det blev målning idag igen. Jag håller på med soffbordet och en strykning till sen är det färdigmålat ... då återstår bara vaxningen, för att göra det mera tåligt.

Eftersom jag inte kan visa bilder på det ännu så tog jag lite kort på pärlhyacinten och rosorna jag köpte i Västerås i förrförra veckan.
Pärlhyacinten börjar bli lite "skrånglig" och bladen börjar brytas men blommorna är ljuvliga ... allra helst när man tittar riktigt nära.Alla tio rosorna har stått sig, utan att "nicka" som de brukar göra, och är jättefina fortfarande!Jag hann med lite pyssel idag också! Såg liknande ljuspaket hos Countrybymail när jag kikade in där igår kväll. Eftersom jag hade material hemma så gjorde jag ett liknande paket för att ha i köket på min zinkbricka.Jag skickade efter smågafflar och smörknivar i nysilver i modellen "Chippendale" därifrån. Jag har bordsbesticken i den serien men saknar dessa delar. Det är ju bra när man kan köpa dem begagnade eftersom de blir bra mycket billigare då.


(bilder från Countrybymail)

Kramar

1 kommentar:

Anonym sa...

Så fint du har gjort det. Pärlhyacinterna och rosorna är ju helt underbara. Hoppas du trivs med dem. Kram Benita