06 mars 2009

CE inne ute del 3

Idag visar jag det tredje och sista "reportaget" från "CE inne ute".
Bilderna är från deras orangeri som de byggde till för några år sedan, i samband med att de byggde om butiken och fick mer butiksyta. Enligt mitt tycke gav den butiken ett riktigt lyft. Hur det ser ut från utsidan ser ni i det första reportaget.

Till slut visar jag en bild på Cici. Hon ville inte vara med på bild först ... ni vet det där med "hur ser jag ut ... så här kan jag väl inte se ut när jag ska vara med på kort ..." osv. Men jag fick hennes godkännande till slut.Cici blev mamma till en liten pojke för ca tre månader sedan och är egentligen mammaledig, men var dit den här dagen för att arrangera en bröllopsdukning. Mamma, Eva, var på sportlov med sin familj så henne träffade vi inte den här gången.

Som ni ser i listen här bredvid följde det med lite saker därifrån också. Grytlappar från Lexington, en plastslev från Bruka, en zinkram och blomman.

Ha en underbar helg
önskar

4 kommentarer:

♥ Illusion i Vitt ♥ sa...

Hej hej!

Jadu, hon ser verkligen ut och ha en mysig butik med massor fint.

Kul att du tyckte om bibeln vi fyndade. Visst är de fina när de är sådär gamla o nötta. Jag vet att vi kommer få en gammal familjebibel av mina svärföräldrar som oxå är sådär gammal, men jag kunde inte hålla mig på mässan =) Vem säger att man inte kan ha två? haha

Gillar verkligen bilderna du visade från Beach studios, riktigt fina inredningsbilder!

Kram på dig och ha en toppenhelg!

Anna

Snuttan sa...

Underbara bilder du visar.
Skulle inte ha något emot att besköa den butiken. Ser ut som där är mycket jag skulle vilja ha

Kram

LantlivsAnette sa...

Åhhh vilken fin butik, jag har faktiskt stött på henne på mässan nån gång, känner igen henne från ett reporteg i Lantliv..
Du, jag ska behålla min tvättkorg som den är, inte måla den...det är snyggt att bryta mot det vita tycker jag.
Kraam Anette

C De-sign sa...

Vilken mysig butik! och tack för tipset om beach studios!!! Fantastiska miljöer! Önskar dig en skön helg! Kram fr C