20 mars 2009

Hårfager

Kollade mailen snabbt och läste senaste inläggen från mina favoritbloggar innan jag ska tvätta håret ... för idag bär det av till frissan. Och det är välbehövligt ska ni veta! Passade på att göra ett litet inlägg samtidigt.

Ska ta en tur till Köping i samband med klippningen och kika runt lite där ... titta efter lite nya vårkläder och titta in i ett par butiker som brukar ha fina saker till hemmet ... en av dem är en blomsteraffär så troligtvis följer det med någon liten växt hem *ler*!

Få se om jag har något fint att visa upp ikväll el imorgon.

Jag kan ju inte visa ett inlägg helt utan bilder så här kommer det några på det jag köpte hos "Mormors Hus" förra fredagen.Nya ljusmanschetter till ljusstakarna på soffbordet ... de är så söta med sina små hängen och graveringen (säger man så?).Bred vit spets ... alltid bra att ha hemma om man skulle vilja pyssla ihop något!En lååång slinga med vita fjädrar ... satte upp den på spegeln i sovrummet för att visa hur lång den är ... men den fick ligga hoprullad i glasklockan på soffbordet sedan.

Ha en fin helg!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Vad härligt för dig att äntligen dra sig till frissan. Hur ska du klippa dig? Kanske det blir lite bilder senare? Kram B ♥

Snuttan sa...

Underbara saker du visar

Ha en underbar helg
Kram
Åsa

Dubbelörnen sa...

Hoppas du hade mer tur med frissan än jag *skrattar*.

Köping har väl fått en ny outlet har jag hört o dit vill jag gärna ;).

Kram