22 mars 2009

Näää ... jag blir galen!!!

Tror ni inte på fa....n att det snöar idag igen : ( !!! Ska det aldrig ta slut??? Det är väl bara att acceptera att det ska vara några bakslag innan det äääääntliten blir riktig vår. Vi har ju inte så mycket att säga till om i det fallet.

Fast det var inte det mitt inlägg skulle handla om *ler*.

När jag plockade undan disken från igår så kom jag på att jag ska visa mina bestickfodral som jag har mina nysilverbestick i.
Jag har fått en del gamla handdukar efter makens mormor och kom på att jag skulle sy fina fodral av dem. Jag delade in handduken i 12 delar och mätte hur långa besticken var och sydde fack så att varje bestick fick plats i det. Den delen som blev över viker jag över facken och besticken ligger helt skyddade. Jätteenkelt!
Men jag ville att det skulle stå på vilka bestick som ligger i men jag hade ingen lust att brodera det. Jag kom på att jag har en bekant som har en broderimaskin och jag frågade henne om hon kunde sy på broderierna och det gjorde hon.Det finns ju färdiga fodral att köpa men jag tycker att det är roligare att ha sådana som man har gjort själv och så finns det ju ingen annan som har likadana!

4 kommentarer:

hemtrevnad marie sa...

Sååå fina bestickfodral!!!
Själv kan jag inte alls sy...men min mamma har som tur är broderat bestickfodral i blått till mig!
ha en fin söndagkväll!
kram

S o F sa...

Det där blev ju jättefint! Så smart det där med broderimaskinen och så fräscht med rött och vitt.

Ha det gott i veckan!

Viola sa...

Så himla fint och fräscht det blev...älskar broderier i rött på vitt,,,,,tror jag går i ide igen, riktigt IOR vädre jag blir så låg när det är detta hemska tillbaka igen...igår var det underbart ute, vi hade 13 gr varmt...men man glömmer så lätt hur det brukar vara denna årstid...bakslag på bakslag, får pigga upp mig med Beck ikväll, ha en skön kväll, KRAM

Benita i Bubbelrummet sa...

Hej! Jag hade exakt samma ilska mot snön i morse. Blev så besviken. I helgen har det ju varit kanonfint väder med vårluft. Typiskt att det ska komma mer snö.

Kramar!