24 mars 2009

Återvinning

Jag har länge gått och funderat på om jag skulle sy en kudde av makens gamla tröja. Jag gillar färgen och materialet, den är gjord av linnegarn.
Den har legat bland mina "att göra"-sysaker länge. Till slut lade jag den i påsen som jag skulle lämna till klädinsamlingen, men ångrade mig och plockade ur den igen.
Igår kom jag äntligen till skott och sydde kudden ... det tog kanske 15 - 20 min att sy den ... och jag som har dragit på det i flera år!!!


Den fick en plats i soffan i rummet så länge ... tyckte att den passade bra ihop med kudden fr Jeanne d´Arc Living och täcket som ligger där.
Idag kom det ... första numret av "Leilas Country Living". Har bläddrat igenom det och det verkar riktigt lovande ... många fina bilder ... recept som verkar supergoda ... läsvärda reportage ... vad mer kan man begära!8 kommentarer:

Nettan sa...

Vad kul att kunna ta tillvara på det man har.
Kudden passa bra där i soffan =0).

Tidningen har minsann inte hittat till min brevlåda =0(

Kram Nettan

Fru Ekeby sa...

Hejsan! Vilken trevlig blogg du har! Jag har tittat runt lite nu - fint! Nu ska jag minsann ta fram den där lintröjan som jag har tänkt sy en kudde av! Skönt att få inspiration och den där sista kicken till att verkligen göra och inte bara tänka! Hälsningar från fru Ekeby.

Stina sa...

Visst är det bra att ta tillvara saker man har...men en kudde av en tröja, så långt hade nog inte jag tänkt...men den blev jättefin :)

Jag fick också Leilas tidning igår men har inte tittat i den ännu.
Ser att du också har kronorna i trådslöjd...jag har likadana tycker att de är så fina.
Nu ska jag göra mig i ordning, ska ta pendeln till V-ås, ska bl.a. till sonens skola på mentorsamtal.

Ha en skön i solen.
Kram
Stina

Stina sa...

En skön dag såklart *fniss*

Jennys vita drömmar sa...

Smart återvinning och snyggt blev det med. Åh nu ska jag springa och köpa Leila, tack för tipset, hoppas allt är bra med dig:)
Karm Jenny

MiaMaria sa...

Hej!

Återvinning gillar jag och speciellt när det blir så himlans bra också.......

Du har så rätt ang...kransarna Eucalyptus...stämmer...

HA´en grön o skön vecka!
MiaMaria

Fransk inredning sa...

Såå ljuvligt vackert du har det,kommer gärna tillbaka! Kram susanne

Malin sa...

Visst är det löjligt ibland tar det mer tid att fundera över saker än att genomföra dem! Vilken fin blogg du har kom hit från Vårtecken.
Hälsar
/Malin