05 februari 2008

Shopping för välgörande ändamål.

Nu är jag fin i håret igen! Visst är det väl skönt när man fått fixa till kalufsen.

Nedan ser ni det som jag skrev om tidigare idag.
Vi har ett par vänner som har en son som jobbar för Svenska Fredsstyrkan i Afghanistan. Han är hemma på besök nu och har med sig pashminasjalar och andra afghanistanska saker som han säljer. Han köper sjalarna för 50 kr och säljer de för 150 kr och överskottet skänker han till barnverksamheten där nere. Maken och jag var dit efter klippningen och jag köpte en sjal i grått och svart. Sakerna på den andra bilden är sådana små "hattar" (vet inte vad de heter) med fina mönster på och sjalar som de lindar som turbaner runt dessa. De två paketen som syns på bilden innehåller sådana turbaner.Kramar Christina

1 kommentar:

Anna sa...

Underbar sjal! Så vackert det blev med gardinen i fönstret! Monogrammet är ljuvligt och det är ju så kul att kunna använda vackra gamla lakan till mer än sänglinne! Jag har dem både som gardiner och dukar!

Tack för kommentaren hos mig:) Ang bilder etc för att göra fina påskägg så kan du ladda ner vackra bilder av 20-tals damer eller barn från nätet (sök på vintage pictures) En annan idé är att beställa vackert papper med fin skrift på från Panduro. Har även köpt presentpapper där med Toile de jouy mönster som jag tänker använda till att klä in påskägg mm!

Kram
:)Anna