09 februari 2008

På bloggfronten intet nytt ...

och detaljer... pga en lättare förkylning. Orkar inte med så stora projekt just nu så jag visar ett par bilder på min kommod och de saker som står på den.
Spegeln har jag gjort av en tavelram som jag målade vit och gjorde lite "shabby".
Den lilla madonnan köpte jag 1982 under en Europaresa som maken och jag gjorde tillsammans med hans kusin och sambo. Den har stått i ett skåp i flera år men efter en omgång med vit färg och sandpapper blev den ett perfekt inslag i mitt hem.
Brickan som ljusen står på tiggde jag av min mamma för ett tag sedan. Hon hade sin brödrost på den men jag tyckte att den gjorde sig bättre hos mig.
Jag har inte bestämmt mig ännu om kommoden ska få vara som den är eller om jag ska måla den vit ... får fundera ett tag till! Tankar tar ju tid ... som sagt var ;o) !
Kramar Christina

2 kommentarer:

mittiminvillervalla sa...

Hej du!

Vilken vacker kommod och hela ditt arrangemang är ju jättevackert! Snyggt att ställa spegeln direkt på!

På nåt sätt kändes det så befriande mänskligt med dina ord att inte orka. Lät ju lite tokigt det där! Självklart vill jag ju att du ska känna dej figg och frisk! :o) Men tycker ALLA verkar ha hur mycket ork som helst! Ibland undrar man ju om vi är duracellkaniner hela bunten! ;o) Men vi är ju bara människor trots allt ;o)

Hoppas du kryar på dej och att helgen blir skön trots förkylning.

Kramisar Monika

Anonym sa...

Åh det såg jag ju nu :D Jag gillar den faktiskt i båda färgerna. Men vitt är ju alltid favoriten. Hehe! Kramis!