04 februari 2008

Mer Uppsala och mer shopping ...

Under besöket hos min son i Uppsala hann jag med lite shopping också ;o) !
Maken och jag tog en snabbtur ner på stan´. Vet sedan tidigare att det finns några roliga inredningsbutiker där. Nu hade jag kollat på adressiterna efter fler och hittade ett par till som jag inte visste om. Bl a den lilla butiken Small, där jag gjorde ett fynd, se bild nedan! Jag var också på Myrra som har mycket fina saker, men det blev inget därifrån den här gången. Skulle ha velat åka till In My Carport också, men hon hade ju inte öppet den här lördagen, tyvärr. Det får bli en annan gång!
Ni kan se mina inköp på bliderna här nedan.


Två små myrten till soppterrinen som jag har i sovrumsfönstret.Ny blomma till min urna som jag fick av min yngsta son i julklapp för två år sedan.Liten glasflaska/vas köpt på Small. Blomsprutan har jag nyss skickat efter från Nublu.House Doctor´s stora glasklocka som jag fyndade för halva priset (!) på Small.


Kramar Christina

6 kommentarer:

Dubbelörnen sa...

Mysigt med lite nya butiker o självklart ännu bättre om då även gör fynd *ler*

Din soppterrin skulle gärna få flytta hem till mig ;)

Kram

Guldkorn i min vardag! sa...

Men hjälp vad fina saker du handlat. Gillar verkligen din soppterrin så vacker! Glasklockan var nice o tänk halva priset!
Kram Ulla-Bella

mittiminvillervalla sa...

Helfina fynd du gjort och så fint du arragerat allt! Får en grym lust att kasta ut allt jag har och börja om från början ;o)

Hur gick det med luffarslöjden? För visst var det du som frågade? eller är jag ute och vimsar nu igen? ;o)

Ha det fint!

Kramis Monika

Tingeltangel sa...

Vilka fina saker du köpt. Den stora glasklockan är underbar. Uppsala är verkligen en trevlig stad att gå omkring i - och shoppa där gick ju också bra.

Mamma Millan sa...

Vilket vackert stilleben med glasklockan...
ja din son hade verkligen känsla för inredning!!

lyck-annas sa...

Vad mycket fint du har!