13 februari 2008

En kreativ dag...

... trodde jag att det skulle bli idag. Men ack, vad jag misstog mig! Jag var och hämtade mitt paket från Panduro och var inställd på att få göra lite pyssel. Hade skickat efter tråd att göra kors och hjärtan av som jag skulle dekorera med vita och glaspärlor. Fick idén av Mitt i min villervalla. Glad i hågen rev jag upp mitt paket hemma ... och då var tråden som jag skulle använda slut och inte med i paketet :( ... inte roligt alls!
Sugen som jag var på att göra något satte jag mig vid symaskinen i stället och gjorde dessa kuddar. Så dagen blev ju inte helt förstörd i alla fall.Vet ni vad kuddarna är sydda av? De är gjorda av tygservetter som jag har haft som dukar. Men eftersom jag inte använt de på länge tänkte jag att de kan nog bli fina som kuddar. De blev inte så tokiga tycker jag.
Efter min promenad idag gick jag till skogen och plockade lite blåbärsris och satte i en vas på bordet i rummet. Det blir så fint när det börjar slå ut om några dagar.
Kände för lite fotografering så det blev lite kort på blommorna inne också.

Nu har krokusarna nästn slagit ut. De är så vackra med sina långa och smala blad.


Tulpanerna på mitt köksbord. De är lite ovanliga eftersom de är spetsiga blad på blommorna. Läckert med två färger på dem också. Blandade med enfärgade rosa tulpaner som inte vill slå ut.

Kramar Christina

2 kommentarer:

mittiminvillervalla sa...

Men härliga Du!

Hahaha! Känner igen det där med att saker blir något annat än man tänkt sig från början! ;o)

WOW! Jisses! Vilka vackra kuddar du gjort och så fiffigt material sen!

Hoppas ståltråden kommer till slut så du får testa. Beställde själv från Slöjd-detaljer.se för någon dag sedan. Får se hur den stålstråden är när paketet dyker upp :o)

Ha det gott och en härlig alla hjärtans dag!

Kram Monika

ängeln i vitt sa...

Ny blogg för mig, jättekul. Nu måste jag kolla alla dina inlägg ha ha. Superfina kuddar vill jag lova.

Ha det gott
Kram Carina