10 juni 2009

Lådan

Kommer ni ihåg att jag gick på "skattjakt" i våra bodar här i våras? Och att jag hittade lite saker som en del skulle kalla skräp men som i mina ögon var skatter.
Det jag hittade var bl a den här trälådan.

Nu har jag målat den med utspädd vit grundfärg och med hjälp av schablonerna ... som jag skickat efter från Gårdsromantik ... skrivit siffror, en siffra för varje fack, på båda sidor och shabbat till den lite grann.
Jag har fyllt den med allehanda ting ... gamla saxar och snören, plåtaskar och en plåtskylt, en gammal tumstock, schablonerna och några gamla böcker som jag "hittade" i en låda i vår gamla bokhylla när jag städade ur den.

Det är en"Bond-praktika" från början av 1900-talet (svårt att se det exakta årtalet) och en "Almanack" från 1887.Idag regnar det här och är ganska grått. Jag hoppas att det klarnar upp snart för jag hade tänkt åka till Köping för att komplettera mina blominköp. Jag har några krukor och urnor som jag inte har planterat något i än.

Kramar

5 kommentarer:

Mamma Millan sa...

hallo!! ooo så fint!! vill med ha en sån gammal gjutgärnsspis!!!
japp...regn här med!!!

kram milan♥

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vad fint det blev!!!

Kram Annica

Inredningsbloggar sa...

Hej
Lådan blev helt underbar. Tänk att färg gör så mycket

Kram

Snuttan sa...

jag skrev ovan inlägget men glömmde logga ut mig

Kram
Åsa

Viola sa...

Herjsan, din låda blev ju verkligen så läcker med sina siffror, är så förtjust i just dessa, hoppas du ahr en bra dag...om bara vädret kunde vända men det är som vanligt....juniväder, kram