01 juni 2009

Helgen/Mors Dag

Vilken kanonhelg det har varit! Strålande sol och varmt och skönt. Rena sommaren!

I fredags var "M" och jag till Stockholm på shoppingresa.
Jag är på jakt efter en klänning till sonens bröllop i augusti ... jag är ute i god tid och det är nog tur för det verkar inte som om jag hittar någon som jag vill ha.
Jag kom hem med ... ingenting ... från Stockholm : (

I lördags grejades det lite ute här hemma på dagen och på kvällen var vi och några vänner till byns restaurang och åt Spanska tapas, drack vin och hade det trevligt.

På Mors dag åkte jag och maken till våra resp mammor en stund på fm. När vi kom hem bjöd maken och sonen på lunch ... matjessill, färsk potatis och gräddfil med gräslök ... mmmm!
På kvällen fick jag grillad skinka och varm färskpotatissallad och vin och vi satt ute och åt i värmen ... underbart!!!

Maken hade hissat flaggan för mig och den blåste så fint mot den klarblå himmelnJag hade önskat mig en vit Potatisblomma el ett Olivträd till morsdagspresent och det blev en ...Kramar

3 kommentarer:

Kallholmen sa...

Underbart med soliga helger man bara får njuta av...!
Min son gifte sig i Augusti i fjol...hade också problem med kläderna. Temat var Vintage och jag hade tre halvbra innan bröllopet och det blev en turkos.
Hoppas du hittar något, du har ju tid på dig än.
Kram carolina

jakt,skor,barn,inredning sa...

Härligt med morsdag, Jag tycker man kan ha det lite oftare. =) Nilla

Stina sa...

Svårt det där med kläder...jag tycker det finns så mycket fina "vardagskläder" men med "finkläder" är det värre, här brukar det sluta med att symaskinen åker fram :)

Kram Stina