16 juni 2009

Ett förtydligande

När jag utlyste min tävling och bad er som vill vara med och tävla att länka till er blogg så menade jag att ni ska lägga ut länken på bloggen där ni skriver era inlägg och INTE till någon "tävlingsblogg".
Jag var inte medveten om att det finns sådana och hade inte en tanke på att jag skulle behöva skriva det klart och tydligt.

Så, vill ni ha chans att vinna något av priserna, lämna en kommentar till inlägget nedan och lägg ut en länk på er ordinarie blogg i höger- eller vänsterspalten. Länkar på andra bloggar såsom "tävlingsbloggar" kommer jag inte att godkänna


5 kommentarer:

Susanne sa...

Hej..Då jag hade en utlottning sist så va det en på en tävlingsblogg som vann o jag tyckte det var lite trist.är det så du menar tro?.Hade varit roligt om någon som hade en riktig blogg vann..Nu har jag en utlottning igen och undrar om jag skulle kunna få låna lite av dina ord ..Tycker det va bra skrivit..Nu ska jag gå in och försöka vinna på din..Kram Från Susanne

vintageretroprinsessa sa...

Smart,
Dom flesta som vart i mina tävlingar är just renodlade tävlings bloggar , det är ju lite trist,
an vill ju att en person med en blogg ska vinna :)

Ha det finast här är vi uppe sent :)

kram

Susanne sa...

Hej Christina ..Tusen tack för ditt svar..Så skönt att vi är fler som tycker så här,men att någon satte ord på det..Tack för att jag fick låna dina..Jag har lagt in dom på min blogg,citerat att dom kommer i från dig även länkat så man kan gå in hos dig och läsa.Lycka till i min utlottning...Tofflorna är riktigt sköna..Kram från Fare..PS Har lagt till dig som blogg jag kommer att följa ..

evamar - tävlingsblogg sa...

Jag har ingen "vanlig" blogg, men min tävlingsblogg har ca 100 läsare per dag. Räknas det i så fall som att jag har tipsat ngn jag känner?

AkH sa...

Gratulerar till det stora antalet läsare som du har haft på din blogg. Jag förstår att många vill se dina fina bilder. Det är första gången jag är med i en bloggtävling, jag kunde inte låta bli när jag såg de fina priserna. Jag är en nybörjare på det här med bloggande, men har upptäckt att det finns mycket inspiration att få. Fortsatt trevlig midsommar!