11 juni 2009

Blommor och loppis/antikbodar

Det fortsatte att regna igår men jag åkte till Köping i alla fall. Hade ju räknat med att åka och jag kunde liksom inte ta mig för med något annat. Min "lilla" komplettering av blommor gick lös på över 700 kr!!! ... : ( ... säga vad man vill, men inte är det billigt med sommarblommor även om det är fint och man inte vill vara utan dem. Bilder kommer nog när de är planterade och har tagit sig lite grann.

Passade på att se efter om de hade fått in några fina klänningar när jag ändå var där ... men så´n tur hade jag inte!

Innan jag åkte hemifrån hade jag sett efter på nätet om det fanns några loppis/antikbodar i Arboga, som ligger knappt två mil från Köping. Det fanns några och trots det dåliga vädret, det duggregnade hela tiden, så bestämde jag mig för att åkt dit. Jag blev inte besviken, för det fanns flera stycken som var väldigt lovande och jag hade kunnat köpa flera fina saker. Men jag vet inte om det var vädret eller vad det var för det blev inga inköp alls där.
Men jag ska definitivt åka tillbaka en dag när det är fint väder och gå och kika runt i stan´ för Arboga är en väldigt fin stad med många gamla fina trähus.

På hemvägen stannade jag till på en loppis i Kolsva och där blev det några fynd.

Den här fina pepparburken i vitt porslin från Danmark ... tänk att den hade "letat" sig ända upp till min del av Sverige ...... så fin, tycker jag med den gamla texten på ... och nu vill jag naturligtvis ha flera men med andra kryddnamn på!... och den här lilla "apoteksflaskan" (vet inte om det är en sådan) i brunt som hamnade bland mina andra flaskor på hyllan ovanför diskbänken.Jag köpte en sak till men den får ni se när den är fixad och klar att visas upp ; )

KramarPS
Imorgon ska nog jag och "M" ta en tur till Mormors Hus, Speglingar och Kol & rosors och ev andra ställen däruppe. Får se om det blir något att visa upp *ler*

5 kommentarer:

My Lovely Things sa...

Hej!!
Vilka fina fynd..Jag stod och tittade på apoteksflaskori går..Men hade ingen köplust..det var så hysteriskt med folk..inte kul att shoppa då..

Nu ser jag hur sockerskålen ska se ut när den har lock på..
Jag harju en blomma i min.
Är så förtjst i den..
ha en trevlig tur till alla butikerna..
Kram anna

Mamma Millan sa...

Mysigt!!Gillar de gamla flaskorna...Vi har en hög med Årnäs flaskor här hemma..från makens hemort!!!
Till Köping ska vi i sommar;) på hundutställning!!!!;))

Kram Millan♥

Hemma på Landet sa...

Jättefina och vackra saker.:-)

jakt,skor,barn,inredning sa...

Ser ut som att någon fyndat ordentligt (tittar avundsjukt). Nilla

Våglyckan sa...

Så mycket fint. Ska bli spännande att se ditt projekt.
kram från mig
/maria