17 juni 2009

Hemmaloppis med nya "skatter"

Jag har varit och rotat runt i våra bodar igen!
Tänk att jag hittar något ny "skatt" varje gång jag är där och plockar bland allt gammalt bråte *ler*

Den här gången hittade jag flera fina saker ... här kommer några av dem ... de andra kommer jag att visa i inlägg framöver.

Vad nu då!!! Är det här en "skatt"? undrar ni kanske ... men om man tittar riktigt noggrant så finns det många fina saker här i lådan som kan komma till användning framöver.


Hittade en låda med gamla skoblock och något som jag tror kan ha hört till en vävstol. Om det är någon som vet säkert kan ni väl tala om vad det är.


Det visade sig vara skoblock i olika storlekar och det fanns par av alla ...


... storlek 38 ...


... storlek 39 ...


och storlek 42.


Men aj! ... vad ont i fötterna han måste ha haft som var tvungen att fixa till blocket på det här viset för att få skon att passa.


Jag ställde ut dem lite varstans på trappen på baksidan ... tycker att de är dekorativa med sina rena och enkla former i rent trä.Som sagt ... fler "skatter" kommer en annan dag.

I em. ska jag till optikern och få mina nya glas isatta i mina glasögon så att jag inte behöver sträcka på nacken så mycket för att kunna se bra igen *skrattar*

Kramar

6 kommentarer:

Mamma Millan sa...

var som en skattkista när man öppnade din blogg i dag...så kul att ha!! fina kort du tagit med!1!

skönt att ffå tillfixat glasögonen!!kram millan

märta sa...

Visst är det roligt att göra fynd på hemmaplan. De små kugghjulen som du har hittat tror jag hör till en vävstol, precis som du också trodde. Ha en skön midsommar! Märta

Vit som snö sa...

Jag tycker det ser ut som en riktig skattkista! Älskar såna bra-att-ha-prylar! Vackra skoblock också!
Vad kul att du vill tävla hos mej! Har också lite förvånat upptäckt att det finns tävlingsbloggar... lite skumt faktiskt!
Men tack för tipset, jag är gärna med i din vackra tävling!
Ha en härlig midsommar!
Kram Cilla

Caroline sa...

Hej Christina! Vet inte hur man länkar, därför har jag berättat om din blogg för en vän som det också gick att göra. Om inte detta fungerar så är det väl bara att utesluta min lott... /Caroline

Uttan sa...

Vad mysigt nu kan du göra dina egna skor;) bra va?
Fynd är det verkligen iallafall.
Trevlig Midsommar!
Kram!

Susanne sa...

Hej ..En liten fråga..jag lånade dina ord angående tävlingsbloggar..trots detta skriver folk att dom vill vara med och har lagt tävlingen på sin " Tävlingsblogg" Vad skall jag göra? Skall jag avisa bara eller skall publicera, och vad tycker du om lotter till dessa..Jag blir så osäker..Susanne i Fare