04 juni 2009

Vardagsrummet just nu!

Så här ser det ut i vårt vardagsrum nu! Sonen och jag rev ner tapeterna idag på em. Vi hade ju vävtapeter och när vi satte upp dem för över 20 år sedan sa de som vi köpte dem av att de var delbara, dvs pappret på baksidan skulle sitta kvar när man tog ner dem. Det gjorde det ... på en del ställen ... men inte överallt! Så nu blir det till att slipa och spackla och slipa igen : (

Men det känns jätteskönt att de är borta. Om ni visste vad jag har våndats över dessa tapeter de senaste åren. Allt som jag har fixat till i rummet har inte känts som om det blev bra p g a tapeterna. Jag tror att det kommer att bli kanonfint där inne när de nya kommer upp.Här står alla möblerna i en stor hög mitt i rummet. Ska täcka över dem bättre när det blir dags att börja slipa och spackla.Hoppas att allt är klart till midsommar, men med tanke på vilken tid saker och ting tar här hemma så är det inte alls säkert. Det är bara att hoppas på bra väder så att vi kan sitta ute hela kvällen *ler*

Om ni kollar ordentligt så ser ni som följt min blogg, att den stora bruna bokhyllan är borta. Har tyvärr inte fått den såld än så den står ute på logen med en presenning över sig. Ni kan också se en skymt av den gamla ek skänken som jag målat om. Den har stått i rummet ett tag nu men jag har inte visat bilder på den än eftersom det inte har sett fint ut därinne, med väggarna och annat runt omkring.

Snart är det helg igen och Sveriges Nationaldag. Ska ni ut och fira den eller ska ni vara hemma och jobba eller ta det lugnt?
Vi ska kanske på en marknad i närheten och ev till herrgården som ligger där och prova på kaffebuffén som de har. Men det beror på vädret.

Kramar

2 kommentarer:

Våglyckan sa...

Vad spännande att få se rummet växa fram. Kommer snart in igen och kikar. Tills dess ha en skön och bra helg!
kram från mig
/maria

jakt,skor,barn,inredning sa...

Visst kommer det att bli klart till midsommar=).Väv tapet är ingen höjdare att få bort. Nilla