12 mars 2008

Lite nya detaljer

Jag tänkte visa lite nya detaljer från mitt hem.

Om ni kommer ihåg min långa utläggning om min och kompisens shoppingresa till huvudstaden i vintras kommer ni kanske ihåg att jag köpte en galge hos "Kungens lilla piga". Jag hade tänkt ha den i hallen hängandes på krokarna jag har innanför dörren men det blev inte bra. Så den har bara hängt bakom dörren till vårt sovrum tills jag kom på att jag kunde hänga mig fina sjal som jag stickade för si så där 100 år sedan ... ja, i min ungdom ... på den. Jag använder den inte eftersom jag inte är så frusen av mig, så den har bara legat i garderoben till ingen nytta. Så jag hängde upp dem i sovrummet bredvid min säng.
Kruxet var bara att jag hade ingen krok att hänga upp dem på, så vad gör jag?... jo, jag tar och gör mig en krok ... jag har ju fått hem elefanttråden efter lång väntan och då passar det ju bra att jag försöker mig på att göra en krok. Och jag tycker att den blev riktigt bra för att vara första gången som jag gör något i trådslöjd.Detaljbild på sjalen som är stickad i tunt ullgarn. Den är ca 120 x 120 cm och jättevarm att ha om axlarna om man fryser.Närbild på kroken.Jag har också skickat efter ett par saker från Country by mail.
Dels den fina dekorationskotten som jag ställde i fönstret i rummet. Jag ska nog flytta den till köket när det är klart. Hade tänkt att den ska stå på spiskransen ovanför vedspissen där.

Jag beställde också en bönekedja. Jag skulle vilja ha en med bruna pärlor på men den här får duga så länge tills jag hittar en sådan. Jag hängde den på spegeln i rummet.


Kramar Christina

1 kommentar:

MiaMaria sa...

Men så fiffigt att hänga upp schalen och att du gjorde kroken är ju toppen....

MAssa fint du visar...

Ha´det så gott1
Miamaria