03 mars 2008

Påskägg och köksrenovering

Idag tänkte jag visa er mitt "bidrag" till påskäggtillverkning!
Jag gjorde som jag sett någon annan gjort ... kommer tyvärr inte på var jag såg det ... med silkespapper, vintage bilder och spetsar och band som jag klistrade fast med tapetklister. Sedan gjorde jag ett med tygspets och band och fjädrar som jag också klistrade med tapetklister. Men först målade jag äggen vita så att det täckte ordentligt.
Jag har också gjort ett med gamla dokument och vintage bilder men det fattas lite band (hade inget svart band hemma) innan det är klart.Den här veckan har maken semester och vi är mitt uppe i vår köksrenovering. Det ser ut som ett bombnedslag här hemma.
Jag har grundmålat några panelskivor idag, jag försöker hjälpa till så gott jag kan och sen får jag stå för "markservicen" så att han kan jobba på. Det tar mycket längre tid än vad man tror. Tur att han är i branchen och vet att det är så. Jag tycker synd om alla som tror att det går så fort och lätt som det ser ut att göra i "Äntligen hemma" och "Roomservice" och liknande program. Jag hoppas bara att det ska bli färdigt till påsk!

Kramar Christina

3 kommentarer:

MiaMaria sa...

Men så flitig du har varit och så VACKRA!

HA´det så gott!
Miamaria

My Lovely Things sa...

Åh vad fina påskägg du har gjort...

vad spännande med köksrenoveringen...

Ja, det är mycket jobb....när man renoverar kök..
ha det gott..
kram anna

Guldkant På Livet sa...

Helt ljuvligt vackra påskägg du har gjort!!! Mari.