03 mars 2008

Postorder

Häromdagen damp Haléns postorderkatalog ner i min postlåda.

Jag är inte så intresserad av dessa kataloger längre. Annat var det tidigare ... då tittade jag i och läste dessa med största intresse! Jag prenumererade på nyhetsbrev från alla jag kunde hitta och varje gång det kom ett sådant kollade jag om det fanns något fint och framförallt "billigt" att köpa! Jag har till slut lärt mig att det blir inte billigt utan ofta väldigt dyrt. För hur många gånger har jag inte skickat tillbaka det jag köpt pga dålig kvalitét och pga att bilderna man ser på nätet el i katalogen inte alls stämmer överens med verkligheten.
Nu har jag sagt upp alla nyhetsbrev men katalogena kommer med jämna mellanrum och lär väl göra så några år framöver även om jag inte skickar efter något. De brukar ju inte ge sig i första taget.

Nej, nu gör jag så att om det är något jag är ute efter så söker jag upp det själv. Och jag vänder mig ofta till helt andra företag idag, t ex de som jag har i min lista över favoritbutiker på nätet.

Men ... när jag tittade igenom katalogen så såg jag några saker som jag skulle kunna tänka mig att ha i mitt hem ... men jag kommer inte att besälla dem för som jag sa ovan så litar jag inte riktigt på dessa vackra bilder längre. Men det hindrar ju inte att man kan titta på dem och njuta en smula.Kramar Christina

4 kommentarer:

My Lovely Things sa...

ja det är trist när man beställer något som inte motsvarar förväntningarna!!!

fina saker på bilderna iallafall!!
kram anna

mittiminvillervalla sa...

;o) Tror du plockat russinen ur kakan från Halens! Snygga bilder båda två! Men som sagt inte så säkert hur det ser ut på "riktigt"!

Ha en skön kväll!

Kram Monika

Kära Stina sa...

Vilken härlig blogg du har! Vackra bilder... Mormors hus verkar urgulligt! Så kul med lite interiörbilder för en annan som drömmer om butik och att inreda den snyggt. Hit kommer jag tillbaka! Ha det fint! Kram Stina

MiaMaria sa...

Hejsan!

Jag håller med dig ang....kataloger.
Men jag tror de är på framfart igen vad det verkar för visst har de mycket fint.......

Åh, har du varit på besök hos mormors hus ser mycket trevligt ut och jag önskade att det hade varit jag....

HA´det så gott!
Miamaria