17 mars 2008

Sovrumslampor

Jag hade två lampor i sovrumsfönsterna ända till advent då jag tog bort dem för att sätta
upp adventsstjärnorna istället. Jag ställde lamporna på våra nattygsbord under tiden för jag tyckte att det var synd att ställa dem i garderoben, och vips, hade jag skapat ett nytt behov!
Det är nämligen så att det är ganska mörkt uppe vid huvudändan vid vår säng så det blev mycket mysigare med lamporna där. När det var dags att ta bord adventsstjärnorna ställde jag inte tillbaka lamporna. Sedan dess har jag varit på jakt efter nya lampor till fönsterna men inte hittat några som jag velat ha.
I förra veckan var jag till Fagersta, och det ska ni veta, att det är ett av de tråkigaste ställen man kan tänka sig när det gäller shopping. Men de har några bra affärer.
När jag var på väg hem stannade jag till vid två av dessa och kom hem med fulla kassar! Hos Fagersta Bo hittade jag dessa lampor som de nyss hade fått hem och endast hade två ex av, snacka om tur!
Jag sydde lampkjolar till de gamla skärmarna som jag hade men som inte var så frächa längre.

Den andra affären heter Vackra ting, och ligger vägg i vägg med Fagersta Bo, och där hade de 50% på massor av varor. Jag köpte ett set med 3 st zinkbunkar, en kungakrona och en skål som ser ut som en krona.
Jag har gjort lite påskarrangemang i skålarna. Annars har jag dragit ned på pyntandet till påsk. Hur är det med er, pyntar ni mycket eller lite eller inget alls till påsk? Det är ju så kort tid och vi har ju inte några små barn längre som vill titta på alla ägg, tuppar, hönor och kycklingar som hör påsken till.


Kramar Christina

5 kommentarer:

Kol&Rosors sa...

Tack så mycket för din kommentar!

Utbygganden går sakta men säkert framåt...
lite strul under hösten med en byggfirma,så vi ligger efter. Räknar vara klar till midsommar, då kommer iallafall Howards-soffan...

Ha det så gott!

L-Lott

Lilla Blanka sa...

Hej Christina!
Åh vad fina lampkjolar du sytt, det ser jättesött ut!
Sedan var ju burkarna och kronorna du fått tag på alldeles ljuvliga..
Ha en bra påskvecka!
Mia

Dubbelörnen sa...

Lampkjolarna blev kanonfina till lamporna. Har också ett skriande behov av lampor, men har äntligen via en blogg funnit mina. Liknar dina ;).

Här pyntas nästan inte alls. Här finns inte heller några små barn o det känns inte viktigt till påsk. Lite blommor o några vackra ägg, that's that *skrattar*.

Vi fick snö igår em o natt!! Viiiiidrigt!!!

Kramar

My Lovely Things sa...

hej!!
åh vilka fina lampor..lapfötterna är ju kanonfina..skärmarna blev ju pricken över i...

Fin fina saker du fyndat..villha allt!!!

Det där med att påsk pynta, ja, mer än ris och ett par påskägg och fågelbo..blir det inte hos mig...

ha det gott.
kram annna

MiaMaria sa...

Hej!
Men du hittade ju en massa godsaker.....

Här pyntas det inget till påsk går alldeles för fort över....

HA´det så gott!
Miamaria