29 mars 2008

Yngste sonens rum

Vår yngsta son bor fortfarande hemma och det rummet som han har nu var vårat sovrum från början. Därför har han speglar framför det som var vår garderob förr. Han har garderob i ena halvan ...

... och sin TV i den andra halvan. Han har målat väggen rakt fram vit och sidorna svarta. Det gör att det inte ser ut som en garderob längre.
Han har en ljusrampslist i taket innanför dörrarna och det lyser jättefint när det är mörkt i rummet.

Rummet är inte så stort men han fick plats med en Klippansoffa som storebror inte skulle ha längre. Vi köpte ett svart överdrag till den och han valde några kuddar i grönt till. Pläden är också från IKEA, den önskade han sig till julklapp. Han har valt bort data/skrivbord och sitter i soffan istället när han använder datorn. Den används mest till att titta på filmer och att chatta med kompisar.

Sängen står i andra hörnet. Huvudgaveln har han ritat och snickrat ihop själv med lite hjälp av sin pappa. Som ni ser har han valt en ganska stram färgskala. Mest grått-svart-vitt med inslag av grönt.
På den här bilden syns också mina pelargoner som jag har "lånat" plats åt i hans förster eftersom det är mycket sol och ljust där.
Det är dålig kvalitet på bilderna för de är tagna på kvällen utan blixt. Jag var tvungen att passa på och fota när det var nystädat för det är inte ofta som det ser ut så här i hans rum! För det mesta ligger det kläder och andra saker i stora högar överallt!

Kramar Christina

4 kommentarer:

HannaH i Det stora grå huset sa...

Jag tycker att din son har ett himla snyggt rum! Riktigt "killigt"!

Önskar dig en fin söndag (och glöm inte att ändra klockan!) :-)
Kram Hanna

Inredningsbloggen "Shabby Chic" sa...

fin blogg

Kol&Rosors sa...

Killigt rum & välstädat!

Ibland brukar jag säga till mina pojkar vad de har gemensamt med korna, att båda släpper rakt ner :)
Har ingen dotter så jag vet inte hur de är.

Ha en bra vecka!

Kram L-Lott

MiaMaria sa...

Hej!


Men nu var det välstädat och fint....Ett riktigt tufft killrum!
JAg har två döttrar och visst slängs det kläder här och där...

HA´det så gott!
Miamaria