24 januari 2008

Liten shoppingresa

I går var jag på en liten shoppingresa. Jag kände att jag måste komma hemifrån, från datorn och bloggandet ett tag (om ni visste vad rätt ni hade som sa att bloggandet kan bli ett beroende). Men jag antar att det blir bättre med tiden. Det känns som om jag har massor att berätta om och visa så här i början, men det lugnar väl ner sig ... får jag hoppas!
Som sagt, jag tog mig en tur västerut och hamnade först i Lindesberg. Jag visste sen´ tidigare att det finns några inredningsbutiker där och en som säljer pärlor. Jag köpte lite band, spetsar och pärlor som kan komma till användning om lusten faller på och jag skulle vilja pyssla lite.
Sedan bar det vidare till Eva på Smultrongården. Det var inte lätt att hitta dit men efter att ha frågat mig fram kom jag dit. Och det var värt besväret! Vilken underbar liten butik ... jag trodde jag hade hamnat i paradiset! Jag gick omkring där säkert i flera timmar och Eva var jättetrevlig att prata med. Tack Eva för vänligt bemötande! Naturligtvis kom jag inte tomhänt därifrån heller ...
House Doctors kaminspegelPärlhyacinter till min House Doctor skål, ett stort zinkhjärta, en brevkorg och ett brödfat.

Kramar Christina

3 kommentarer:

MiaMaria sa...

Hejsan!
Vad trevligt med nytt besök!

Och vilka underbara saker du köpt av Eva på smultrångården.
Har tyvärr inte varit där ännu fast jag varit i Örebro flera gånger. Har en syster som bor där.

Få göra det framöver det ser underbart ut hos henne...

Ha´det så gott!
Miamaria

MiaMaria sa...

Nytt och nytt besök men nästan i allafall tittade igenom din sida och kände igen mig.......

smultrongården sa...

Hej Christina!
Oj, vad snällt du skriver - paradiset - jo, jag tackar jag. Du kan tro att det är kul att höra. För mig är det ju mitt lilla paradis men man tror ju inte att nån annan tycker det.
Igår kväll när vi stängt satt vi upp en jätte fin tallrikshylla o gjorde om i sista rummet lite. Det blev jätte mysigt. Kul med förnyelse!
Hoppas det du shoppade passade bra. Såg att pärlisarna redan hoppat ner... Hej & Välkommen Åter! Eva