21 januari 2008

Gamla lakan och örngott
Jag hade turen att få några gamla lakan och örngott från en vän till min svärmor. Jag har tänkt sy gardin till köket av ett av dem, hiss eller roll-up gardin. Sedan har jag tänkt att jag ska sy påslakan av ett par. Om man syr ihop ett av de fina lakanen med ett vanligt underlakan får man ju ett fint påslakan. Och örngott har jag ju som passar till. Just nu har jag örngotten som kuddar i soffan i rummet.


8 kommentarer:

yes sa...

Va kul att du hittat in till mig! å du - vi ser verkligen ut att ha mycket lika smak! För att sittera min brorsdotter "Det kan aldrig bli för många hjärtan!" Du ligger nu i min favoritmapp och jag kommer på besök snart igen! Hinner för tillfället inte blogga så mycket just nu men i februari ska jag börja jobba 80% i stället för 100% och det ska bli så skönt - då blir det förhoppningsvis i alla fall ett inlägg i veckan!
kram ylva

Lilla Blanka sa...

Åh vad fint! Jag älskar gamla spetslakan och örngott med fint borderade monogram o likannde..!
Jätefint!
Kram
Mia

Flisan sa...

Gamla laken med fin brodyr och spets är ju så fint!

Ska blli kul att se dom färdiga gardineran :)

Kram
Flisan.

Flisan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Flisan sa...

Är du imponerad av min stavning??? *asg*

me and alice sa...

Vilka vackra lakan du fått. Får man aldrig för många av.
Blir jätte fint som rullisar o påslakan.
Kram Susanne

LantlivsAnette sa...

Hallo !!
Åhh vad fina lakan du har fått , det går att göra så mycket fint av dom..och vilken kvalite det är på dom också...
Smyckena som du gillade hos mig..dom kommer vi att kunna sälja över hela landet,vi skickar så gärna..så när dom har kommit så lägger jag ut dom på bloggen med pris och allt,så då är det bara att du hör av dig om du vill köpa..bra va !!
Kram Anette

trollmor sa...

Så fina lakan , de är verkligen en skatt.Man kan göra så mycke kul med dem.Vilken fin blogg du har och hit kommer jag att titta in ofta.