20 januari 2008

En av de större förändringar vi gjort, del 2

Och så här ser våra soffor ut som vi nyss har köpt på IKEA. Det blev en ganska stor förändring tycker jag. Men nu vill jag bara att allt det andra i rummet också ska vara vitt, men gärna i olika nyanser. Men det kommer att ta tid innan det blir så!
Jag har sett ett bord på Blocket som skulle passa om man målar det vitt.
Pedistalen i bakgrunden (som maken gjort för länge sedan) ska målas vit.
Väggarna, som min yngsta son kallar grisskära, ska målas vita med brytning åt det varma hållet
Sedan har jag några andra möbler som också ska målas om, men det visar jag en annan gång
.Så här såg vara soffor ut som maken och jag köpte när vi flyttade ihop 1980.

5 kommentarer:

Jenny sa...

VILKEN OTROLIG SKILLNAD!
Superfint!
Kram
Jenny

Dekoren sa...

Haha, wow vilken skillnad och vilket lyft!! Jag tycker dock du ska ha kvar bordet eller om du vill ha nytt, köpa ett mörkt. Jag tycker alla vita nyanser kommer fram bättre om man har lite mörkt här och var. Kika gärna in hos mig, jag har också gjort totalrenovering :) Grattis till fint rum!

MagdalenasHem sa...

Hej Christina!
Självklart får du länka till mig, blir bara glad :-D
Så vitt jag vet brukar det aldrig vara några problem att länka till varandra i bloggvärlden. Roligt att du upptäckte min och startat en egen och vilket jättefint vardgsrum ni fått till - ljuvligt!
Må så gott
Vänliga hälsningar
Magdalena

Kristin sa...

Hej! Vilken skillnad!!! Vardagsrummet var jättefint nu. Jag kan tycka det är lite fint med något som bryter av allt vitt, så det var inte helt fel (i mina ögon) med mörkare soffbord och piedistal.

Grisskära väggar... ja, det syntes inte så väl på bilden men kan väl hålla med dig om att jag nog också skulle satsa på vitt där. Men jag ska inte säga något, jag sitter just nu framför datorn i ett rum där det är halmgula väggar coh det tycker jag är urfult nu - men snyggt när de kom upp (2001). Smaken ändras över tiden och tur är väl det! :-)
/Kristin

TANKAR TAR TID sa...

Tack, tack o åter tack! Jag är överväldigad. Såååå kul att få kommentarer på sina inlägg. Det här kommer verkligen att bli ett beoroende.
Tusen kramar
Christina