18 februari 2011

Väskoman, jag???

När jag började blogga nu igen skrev jag att min blogg kommer inte bara att handla om inredning. Det var nog det som var felet förut ... att jag hade ambitionen att det skulle vara en inredningsblogg bara ... och som gjorde att jag lade av! Här händer inte tillräckligt mycket på den fronten för att det ska finnas något att skriva om regelbundet *suck**tyvärr*!!!
Så nu kommer jag att skriva om det som faller mig in och som är aktuellt för mig just nu. Med andra ord kan det bli om precis vad som helst! *skrattar*

********************************************************************************************

En av mina stora passioner här i livet är ... väskor! Så har det varit så långt tillbaka som jag kan minnas. En av de första väskorna jag köpte när jag började jobba var en Diorväska. De var omåttligt populära på den tiden ... jag talar om sent 70-tal och tidigt 80-tal ... och alla skulle ha en sådan!


(den ser ut ungefär som den här)

Nu har jag fastnat för en väska som jag sååååå gärna skulle vilja ha men den är för dyr tycker jag. Jag hade tänkt att jag skulle köpa den i London eftersom de är billigare där men det var ändå för mycket pengar för mig, ca 5 000 kr!
Det är den här väskan jag talar om ... en Mulberry Bayswater i svart.Men ... den kostar för mycket ... den är egentligen för stor ... den väger för mycket ... den har inget foder ... men den är såååååå snygg!!! *suck*

Jag brukar kolla in Mulberrys hemsida ibland och sitta och dregla (ja, förlåt men ni förstår vad jag menar!) över deras snygga väskor och såg att det har kommit en ny lite mindre modell ... Small Bayswater Satchel ... och den skulle ju vara helt perfekt i storlek!Det är ju bara det att den kostar, på deras hemsida, 800 euro!!! Jag som tyckte att den stora var dyr! Men jag behöver inte fundera på den ens för den finns inte i svart än och det är det jag vill ha!

Det finns en annan väska som jag tycker är ännu läckrare än Mulberrys ... men som är ännu mer ouppnåelig (heter det så???) ... och det är Hermés Birkin. Victoria Beckham har en sådan ... så då kan ni förstå att det är inget för en "vanlig" kvinna som jag. Skulle tro att den kostar omkring 35-40 000 kr! *puh*Det är ju inte så stor skillnad mellan de bägge ... förutom priset då ...!

Maken och jag var till Sardinien i höstas och där hade de en väska som påminde om Birkin väskan och som kostade ca 65-70 euro (i riktigt skinn) och jag var tveksam till att köpa den då ... gissa om jag ångrar mig nu!!? Och det var inte en av alla dessa strandförsäljare som säljer kopior som hade den, utan det var en riktig butik. Hur kunde jag bara låta bli? Så här efteråt funderar jag på vad jag tänkte som inte köpte den men då tyckte jag att vi hade spenderat mycket pengar ändå och att det var onödigt att köpa den *grinar illa*.

Kram

1 kommentar:

Dubbelörn sa...

Nu ligger länkarna på min blogg! ;)

Gillar också handväskor men min smak är mer praktisk o inte speciellt mycket åt det exklusiva hållet *skrattar*.

Tack för alla Londontipsen!

Kram