10 februari 2009

Nyfiken

Jag blir lite nyfiken på vilka det är som är inne och läser min blogg men som inte lämnar några kommentarer!
Eftersom jag har räkneverket på så ser jag ju att det är några som är inne och kollar på min blogg men som aldrig lämnar några kommentarer - förutom "Dubbelörnen" *skrattar* (tack för kommentarerna!).

Jag tycker att det skulle vara jättekul om ni gav er tillkänna så att jag kan kolla era bloggar och "titta in" till er och på ett eller annat sätt tacka för att ni följer min blogg trots att den legat nere. Ni som inte har någon blogg kan också lämna kommentarer.

Jag känner ett, än så länge litet, nyvaknat intresse för att blogga igen. Jag vet inte i hur stor utsträckning det kommer att bli men något inlägg emellanåt ska jag nog kunna få till! Som nu.
Det känns lite fånigt eftersom jag skrev att jag skulle lägga ner bloggen och så gör jag det inte - men man har väl rätt att ändra sig, eller???
Jag hade nog lite för stora krav på mig själv när jag började blogga. Ville skriva om allt jag ville och skulle göra (om) här hemma. När det sen´ inte blev så mycket gjort och det tog tid, längre tid, än jag räknat med kändes det som att jag inte hade något att skriva om.
Men när "Dubbelörnen" skrev "bloggen är kravlös för mig" så började jag omvärdera mina tankar om bloggandet och tänkte att det borde den ju vara för mig också! Så här är jag nu igen!!! *ler*.

Under vintern har det inte hänt så mycket här hemma men nu har jag börjat tagit tag i saker och ting igen. Jag har målat och håller på att måla om lite möbler som jag har tänkt göra länge. Dessutom har jag köpt ett gammalt skåp som jag ska fixa till och byta ut mot den fula bokhyllan som vi har i vardagsrummet. Vi har köpt ett trägolv som vi ska lägga in i köket och måla. Ni som har följt min blogg vet ju att jag velat ta fram det gamla trägolvet och måla det, men vi valde att köpa ett nytt istället.

Jag kommer att visa bilder på allt detta så småningom.
Tills dess får ni hålla till godo med lite bilder på hur det ser ut här omkring just nu. Det snöade riktigt ordentligt här i helgen så vi har riktig vinter nu.


Kungakronan har nästan försvunnit under snön.
Kramar
Christina

3 kommentarer:

Nettan sa...

Va roligt att du är tebax igen !
Lämnar en kommentar så ser du att iallafall jag tittat in ;0) & lämnat spår...

Klart det ska va kravlöst att blogga, inge roligt annars..

Härliga snöbilder !
Kram Nettan

Viola sa...

Vad trevligt att du hittade tillbaks igen och att glädjen med bloggen infann sig, underbara bilder från dig, kram VIOLAN

Fröken Arvidsson sa...

tänkte bara meddela att även jag har tittat in här :) även om man har en blogg så behöver man ju inte uppdatera så ofta.. de flesta av mina favotirbloggar uppdaterar bara någon gång i månaden, men jag går ändå in varje dag för att se ifall det kommit något nytt! så vi kommer nog inte sluta titta in här även om du skriver lite mer sällan!