20 februari 2009

Min gamla byrå

För ca ett år sedan fick jag en gammal byrå som jag målade - vit *ler*
Den som stod där innan ställde vi ner i tvättstugan och den har vår katt legat på under hela vintern. Men för några veckor sedan släpade jag (och sonen) in den i hobbyrummet för ommålning. (Förlåt mig Fiffi, men jag ville ha tillbaka min byrå!)
Jag minns att det var någon som lämnade en kommentar till min gamla byrå och sade att den skulle bli jättefin om man "fixade till" den och den tanken hade jag också. Jag hade sett framför mig hur den skulle se ut med vit färg och gamla handtag på lådorna - fiiint!
Sagt och gjort, några timmar (läs dagar) senare står min gamla - numera nya - byrå på plats i mitt rum där jag har datorn och där jag pysslar emellanåt. Jag måste säga att jag är jättenöjd med resultatet.
Lådorna har jag fyllt med tråd och nål, spetsar och band, papper och tyger, jaa allt som behövs för att pyssla och sy.Jag till och med försökte mig på att måla dit bokstäver och siffror - det var inte lätt ska jag säga - men om man inte tittar för nära ser de ok ut. Så klicka INTE på bilden är ni snälla!!! *skrattar*. Övning ger färdighet, som man säger, och det blir kanske bättre nästa gång.
Jag skulle nog behöva en bättre pensel och en bättre färg, så om du har förslag på någon bra färg så lämna gärna en kommentar om den.I zinkskålen på byrån har jag lagt några gamla virkade spetsar som jag tagit bort från gamla örngott som var alltför slitna för att kunna användas De kan komma till användning till något annat en vacker dag.

Kramar

7 kommentarer:

Home No.1 sa...

Hej jag tycker den blev kanonfin!
och det ska väl synas att det är hantverk och inte något ditklistrat...ska kolla vidare inne hos dig nu...Kram annica.

S o F sa...

Ja den där blev ju riktigt fin! Bra jobbat.

Önskar dig en Trevlig Helg!

Vita-hjärtan sa...

Vilken jättefin byrå!! Jag var tvungen att klicka på bilden, men såg inget större fel på din textning =)
Trevlig helg, kram Evelina

Mitt Måleri sa...

hej
första gången här o kikar....så fin byrån blev.....så snyggt med vitt o grått =) nu ska jag titta runt lite till....kika in hos mig om du vill jag målar oxo på möbler m.m
kram pia

Levindas Värld sa...

Men wow va fin din byrå blev!! Så vackert med vitt, handtagen och texten gjorde ju verkligen pricken över i:et, perfekt :)

Så fiffigt med massa små lådor för pysselgrejerna!

Trevlig helg önskar jag dig :)

Snuttan sa...

Vadå titta inte förnära var ju hur fint som helst. Det har du gjort bra

Ha en trevlig helg

Åsa

mosterfi sa...

Vilken fin byrå!!! Jag var också tvungen att förstora bilden bara för att du skrev att man inte skulle göra det...(ha,ha)...jätte fint skrivet.Jag får öva länge innan jag kan skriva så fint:)