27 maj 2008

Ett undantag

Jag kollar in bloggen ibland och ser att ni, kära vänner, tittar in till mig ibland och lämnar så snälla kommentarer.
Jag har tidigare sagt att jag inte kommer att blogga så ofta nu i sommar, och det stämmer, men jag tittar in emellanåt både på min egen och på era bloggar men skriver sällan några inlägg och lämnar inte så ofta kommentarer heller. Idag är ett undantag *ler*!

Det är såå underbart nu när sommaren har kommit och alla träd är gröna och fruktträden blommar.Sommarblommorna har börjat blomma, midsommarblomster, hundkex och smörblommor, och det växer så det knakar i rabatter och i gräsmattan (tyvärr!!!).

Idag har jag satt frön, både grönsaker, kryddor och blommor. Jag har börjat plantera ut blommor och satt tomat- och grukplanorna i krukor som ska ut i växthuset när maken har fått det på plats. Han jobbar fortfarande i huvudstaden och är bara hemma på helgerna, så det hinns inte med så mycket under den korta tid han är hemma. Man vill ju göra annat än arbeta hela helgen också!Imorgon ska jag ta mig an alla pelargoner som jag tog skott av i våras och sätta i större krukor. Just nu står de huller om buller på bordet ute på altanen.Till sist måste jag visa min underbara minipensé (som jag köpte när jag och "M" var på jättloppis och annat i Västerås för ett tag sedan) som är så underbar och blommar med massor med små blommor i helt underbara färger! (Tyvärr blir inte färgerna riktigt de rätta på bilden.)Många kramar till er alla
Christina

5 kommentarer:

Dubbelörnen sa...

Bloggen hamnar nog längst ner på listan under denna härliga årstid. Blir nog mer sporadiska besök även för mig.

Din minipensee är så underbart ljuvlig!! Har totalt glömt att kika efter en sådan. Måste skriva upp på min list ;).

Njut av vädret o livet!

Kramar

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Kul att du tittade i och delade med dig av din blomprakt! Förstår att bloggandet ligger på is nu i sommar:) Det finns ju så mycket annat att njuta av!

Kram Annica

MiaMaria sa...

Kul att du tittar hit och visar oss dina vackra planteringar!!!!!

HA´en skön sommar!
MiaMaria

Lisa sa...

Titta vad jag hittade! Ett blogginlägg om mina lapptäcken! Gud va kul! Vi ska ställa ut på Formex nu i höst så då hoppas vi på världens rush! Ha en trevlig helg!

Mvh Lisa Stevens (a la Lapptäcken)

Fru Sirlig sa...

Hej
Åh vad roligt!! Vi verkar ganska lika varandra. Det här är första gången jag tittar in på din blogg och flera av inläggen du har påminner en hel del om mina. Titta gärna in hos mig så får du se vad jag menar. Våra inlägg om mormors hus är kusligt lika, ditt var dock före mitt. :)

Så vad kan jag säga, bra smak! ;) Tittar gärna in igen!