27 april 2008

"Jätteloppis"

Igår var "M" och jag till Västerås på "Jätteloppis" i ABB Arena.
Det fanns mycket saker men inte mycket som tilltalade oss.Jag var på jakt efter en fin ask att ha mina smycken i ...... och en kanna i porslin.

Dessutom hittade jag den här söta flaskan men porslinslock.Efter loppisen bar det av till Mc Donalds för en snabb lunch ... Kycklingsallad (blev inte så många "points", tack och lov, ... måste ju tänka på sånt nu också :( ) ... och vidare till Country House.Det finns så otroligt mycket fint där och den här gången köpte jag brickbordet som ni såg på bilderna ovan och dessa två små klämmor.


På ett ställe som heter "Billiga Nisse" (låter inte så kul, men de har allt mellan himmel och jord, och en del fina saker) hittade jag den här skylten.Naturligtvis slank det med lite blommor också, bl a de här minipenséerna som ni ser på bilden ovan.
Kramar Christina

6 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Så vackra bilder!
Sant ordspråk.

Kram Maud

Monika sa...

WOW! Vilka fynd du gjort!
Jättefina saker! Här har varit loppis på lite olika håll i helgen. Men det är ändå ca 10 mil till den som ligger närmast, så jag hoppade över det. Men nog blir jag sugen när jag ser allt fint du hittat.

Hihihi! Samma för mej när jag var viktväktare. Jag kom till slut på mej själv med att jag inte åt mat utan points! Man blir lite fanatiskt när man är inne i det där. Ett evigt räknande! Jag tröttnar alltid, mycket pga av det. För maten är det ju inget fel på ;o)

Ha det som allra bäst och sköt om dej!

Varma kramen

Monika

Mamma Millan sa...

Jättevackra fynd!!! Kul med jätteloppis ju!!!
Kram Millan!!
Ha en trevlig Söndag!!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Härligt brickbord och kannan är jättefin!

Men mest gillade jag nog skylten. SÅ mysig :)

Kram Annica

Jenny sa...

Underbara fynd och jättevackra bilder!
Kram
Jenny

speglingar@live se sa...

Du gjorde verkligen fina fynd på loppiset. Kul.
Vilket jättefint hus Country House
verkar vara. Var ligger det? Det är så kul att hitta nya utflyktsmål.
Hälsningar Yvonne