23 april 2008

Jag ska bli en "ny" människa!

Nåja, nygammal då!

Det är så att jag åkte till Lindesberg i går em och gick på ett ... "ViktVäktar" möte!!! Puuhhh!!! Jag måste erkänna att jag inte har någon lust egentligen ... jag är inte ett dugg "taggad" ... men jag måste göra något åt min vikt innan det barkar åt skogen!!!

Jag är ständig medlem hos dem. Jag gick där första gången -83 el -84 efter att jag hade fått första sonen. Sedan har jag varit med ett par gånger till. Det funkar under tiden som jag är aktiv, men när jag nått min målvikt slutar jag att gå på mötena och då går jag sakta men säkert upp igen. Konsulenten som hade mötet sa att hon hade "lyckats" efter fjärde gången så jag kan ju hoppas att det gäller mig också! *ler*

Nu kan man bli något som heter "Månadsmedlem" och få tillgång till verktyg på nätet. Det passar mig eftersom jag gillar att sitta och fylla i, hålla koll på och leta efter saker där.
Men i slutändan är det ju bara det jag stoppar i mig som räknas. Jag vet att det är god mat och att man blir mätt men kan ändå inte få bort känslan av att jag "offrar" någonting.

Jag skulle nog behöva lära mig lite "kognitiv beteendeterapi" och lära mig tänka på ett annat sätt. Men det är inte lätt att "lära gamla hundar sitta" som min mamma brukar säga.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Till något roligare ... tvära kast här *skrattar*

Jag har målat en stor korg... som det varit en julgrupp i en gång .... och som jag hittade i källaren när vi röjde där sist. Det blev vit (!) och så försökte jag mig på att skriva "Fleur" på den ... men det var inte lätt att få det fint på det ojämna underlaget ... men "alla barn i början"!

Jag fotade den med minipenséerna i men till sommaren ska jag nog ha några vita minirosor i den.Jag har målat den stora ljusstaken också men vet inte om jag ska "shabba" till den eller om den ska få vara som den är.Vad tycker ni ... shabba eller inte shabba till den?

Kramar Christina

8 kommentarer:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Det var inte illa! jag tycker korgen blev riktigt fin! Vet ju att det är riktigt svårt att få till det så jag tycker verkligen de ska vara stolt över resultatet:)

Kram kram
Annica

Malinka sa...

Hmmm känner igen det där med VV :-( Har bara varit med en gång men gick ner 10kg på en höst som nu flygit tillbaka tryggt på plats igen runt midja och lår...Kanske dags att släpa sig iväg men inte motiverad för 5 öre!!

Millas Mirakel sa...

Åh, vad fin korgen är !! Ljusstaken är fin som den är tycker jag.

kram Camilla

Nettan sa...

Förstår om du inte är motiverad, men vad ska man göra....;0)
Tycker din korg vart riktigt fin, inte illa för & vara första gången !
Kram Nettan

drömmen om vitt sa...

Jätte fin korg med blommor tycker att den blev bra och ljusstaken med.
Ha det så gott.
Lotta:)

Gårdsromantik sa...

Ljusstaken var fin som den är nu.
Åh dessa badräktstider - märk väl jag säger inte bikini för det har jag gett upp - kan ju inte skrämma slag på folk!
Korgen blev jättefin!

Kram Maud

Making it lovely (SP) sa...

Men vad fint det blev med den vita korgen och fin txt. Du är duktig du! Och ser jag skymten av en klarblå himmel också, härligt!

Shabba eller inte, jag är ingen shabby person så andra får avgöra tycker jag, hihi!

Kram från Singapore

Ann-Catrin / finthemma sa...

Så himla söt korgen är.... och ljusstaken.. nej inte shabba för min del.. så söt som den är!!

Lycka till med vv...

kram kram A-C