06 april 2008

Makens fina blommor.

Maken fick en så fin tulpanbukett av sin syster med familj i fredags på sin födelsedag. Jag "lånar" den av honom och delar med mig av den till er eftersom ni har skrivit så goa kommentarer till mig om mina bilder. Det är det som gör att det är så kul att fortsätta att blogga.
Titta och njut!
Tulpaner är min favoritblomma. Det finns inget bättre än när man får köpa den första tulpanbuketten på vintern. Nu för tiden finns det ju tulpaner att köpa före jul för jag brukar få en bukett till min födelsedag.

Kramar Christina

7 kommentarer:

My Lovely Things sa...

hej!!!

under bara bilder...

Du var någonstans ska jag välja mallen för instäälningar..för att kunna ha fler bilder på rad..är det någonstans i inställningar...

Ha det så gott..
kram anna

ängeln i vitt sa...

Underbara fägsprakande tulpaner. Hälsa och tacka för lånet, jag grattar honom i efterskott oxå :) Jo, visst bor jag i Västmanland. Uppväxt i Arboga och jobbar där. Bor 9 km utanför stan. Är ofta i Köping då min syster bor där, och det är just syrran och jag som drar iväg till Västerås och gör av med pengar :) Eskilstuna och Örebro åker jag ofta till oxå, dessa tre städer ligger ju bara en halvtimmes bilkörning bort. Bor du i närheten av V-ås?

Ha det gott
Kram carina

Carina sa...

Vilken underbar bukett! Hälsa och gratta i efterskott!
Ha en bra kommande vecka!
Kram, Carina

MiaMaria sa...

Underbart vilken färgklick!

Miamaria

Mamma Millan sa...

Vacker bukett....vackra bilder!!!!!

Ha en skön vecka!!
~~* W I T H ♥ L O V E *~~
Millan

Guldkant På Livet sa...

Så underbart med tulapaner, vackra , billigare och härligt frasande ljud! Fin bukett och vilka läckra detaljabilder från ditt kök! Snygga grejer med och hela ert kök är vackert! Mari.

Millas Mirakel sa...

Det är så himla vårigt och krispigt med tulpaner, underbara bilder !

Jag fyndade härliga tulpanbuketter i dag, 20 st för endast 50 kr, som jag blandade upp med lite björkris. Nu står de på köksbordet och ropar på våren ! :)

kramkram !
Camilla