08 april 2008

Mera detaljbilder ...

Anledningen till att ni får se så mycket detaljbilder är att jag har en ny kamera ... eller rättare sagt ... jag har lånat makens kamera för min har gått sönder.
Jag har använt makens gamla kamera för jag har inte fotograferat så mycket tidigare. Mest bara vid speciella tillfällen som högtidsdagar och jul och liknande. Efter att jag började blogga har jag tagit massor av kort men jag tyckte att den gamla kameran dög iaf.
Häromveckan när jag skulle ta kort på köket för att visa före- och efterbilder på renoveringen fastnade remmen i en knopp på en kökslucka och jag tappade kameran och den slog i luckan. Det hade nog inte varit så farligt om det inte var för att objektivet var ute. Nu fick det sig antagligen en smäll för det går inte att få in igen. Vi tyckte inte att det var någon idé att kosta på en reparation på den gamla kameran. Så därför har jag fått låna hans för han använder den inte så ofta ... han kan få "låna" den av mig om han skulle behöva ha den ;o.

Bilderna jag visar idag är från lite olika inredningsdetaljer som jag har i mitt hem. Det mesta har ni sett förut men inte på så nära håll.Kramar Christina

7 kommentarer:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Åh vilka härliga bilder!

Tack för inspirationen!

Kram Annica

Mamma Millan sa...

Jättevackra..vilken tur att du fick låna makens kamera då,,,så du kunde vsa oss allt ditt vackra!!!
Duktig fotograf du är!!!
Ha en skön vecka!!
~~* W I T H ♥ L O V E *~~
Millan

Millas Mirakel sa...

Fina bilder du tar !

Ha det bra !
kram

Gårdsromantik sa...

Vackra bilder - det måste antingen vara ett proffs eller en proffskamera ;-)
Min kamera är som min syn - suddig på nära håll - så vi passar nog varandra...

Kram Maud

Marres Hörna sa...

Va fint! Underbar madonna. :-)

Kram Martina

Jennys vita drömmar sa...

Detaljer,I Like!!Jag måste skaffa en bättre kamera ser jag nu när jag tittar på dina fina bilder!! Ja Kallholmen är en norrländsk leverantör, Carolina heter kvinnan bakom alla fantastiska möbler, gå in på hemsidan å NJUUUUT:)Jag är återförsäljare, fler står på hemsidan:) Ha en bra dag/Kramar Jenny

Vita ljuva tankar sa...

Så bra och fina bilderna är! En bra kamera gör så mycket!
Vilka läckra recept du har i sidospalten, man blir ju hungrig...;-)


Kram