05 maj 2008

Datorhaveri?

Min svärmor och andra bekanta har frågat mig om jag har haft fel på datorn den senaste tiden. De undrar, eftersom jag varit så "dålig" på att skriva nya inlägg. Men det har inte varit något sådant utan det har bara varit lusten att skriva som har varit felet samt att jag ägnat mig åt andra saker. Jag har upptäckt att bloggande är nog en sysselsättning som jag kommer att ägna mest tid åt under vinterhalvåret. Jag tycker om att vara ute när det är fint väder och sen när kvällen kommer har jag inte orkat eller haft lust att sätta mig vid datorn och skriva.
En annan orsak till att det blivit så lite skrivet är att det har inte hänt så mycket så jag har inte haft något intressant att skriva om, tycker jag.

Jag tänkte i alla fall visa lite bilder från makens och min lilla resa som vi gjorde första maj när vi tog oss en tur till Gysinge. Vi har inte varit där på många år nu. För ca 30 år sedan var vi dit första gångerna, det var uppvisning av Rolls Royce bilar där på den tiden. Sedan har vi passerat när vi åkte till makens kusin när han bodde utanför Sundsvall.

Det är väldigt fin natur där och mysiga omgivningar.En av orsakerna till att vi åkte dit var Gysinge Byggnadsvård. Vi tycker båda att det är intressant med gamla inredningssaker som snickerier, färger och andra detaljer.
De har ett hus på gården där som visar hur man kan göra om ett gammalt hus till modern standard men ändå behålla det genuina i det.


Skåpet på den sista bilden förälskade jag mig i. Det är precis ett sådant som jag skulle vilja ha i mitt kök om det fanns plats för det.
Vi kollade om de hade några gamla fönster som vi ska ha till vitrinskåpet i köket men det fanns inga med rätt mått.

Vi kom hem med ... ingenting ... och som vår son sa "Åkte ni så långt och köpte ingenting!

Tack så hemskt mycket för alla snälla kommentarer ni gjort till mina tidigare inlägg, jag blir så glad när jag läser dem.

Kramar Christina

10 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Vad härligt att kunna besöka Gysinge - jag har alla deras kataloger - är nästan som vecotidning för mig.

Kram Maud

Vardagslycka sa...

Vilken mysig utflykt ni har gjort!
Ibland är det svårt att få tid över till bloggandet, allra helst nu när det är så härligt väder, men det får inte bli något tvång att skriva nya inlägg. Det är nog lika för alla. Nu är det så härligt på kvällarna när det är ljust så länge och man kan vara ute och pyssla i trädgården.
Ha en skön vecka!
Kram, Carina

Millas Mirakel sa...

Vilken underbar miljö och fantastisk natur, så rofyllt!
Förstår dig angående bloggandet...jag har tusen saker jag vill göra nu när det är vår och då måste man passa på att vara ute. I dag har det varit underbart,har fått en massa gjort ute och även tid till fika på terrassen med en väninna.

kram på dig !
Camilla

Dubbelörnen sa...

Gysinge är väl ändå värt ett besök fastän man inget handlar ;).

Håller helt med dig om bloggandet. Det är en syssla för hösten o vintern. När vårvärmen kommer då finns det så mycket annat som upptar en liv.

Det kommer nog också bli mer sporadiska inlägg fr mig *skrattar*

Kramar

MiaMaria sa...

Hej!

Det är nog många av oss som väljer ute livet framför datorn...vi måste ju njuta av allt det vackra vi har ute också.....

Må så gott!
Miamaria

Ann-Catrin / finthemma sa...

Tiden ska räcka till så mycket... och ibland får saker stå tillbaka lite.. trro vi alla är med på det!!

gysinge..ohh det var många år sedan vi var där.. härlgt!!

kram kram A-C

My Home is Where My Heart is sa...

Gysinge är så mysigt! Hoppas ni hade det trevligt! själv hoppade jag i bilen för att åka dit.. tänkte bara inte på att det var stängt på byggnadsvårds centret på måndagar! lite trist, måste plnaera in ett nytt besök i sommar så jag slipper kika in genom fönsterutorna :)

Hoppas blogg inspirationern kommer tillbaka snart.. kul att följa din fina blogg!

kram k.

Anonym sa...

Skönt att höra att allt är ok...
Blir lite orolig när inget händer på din fina blogg under flera dar.
Vad ska vi då underhålla oss med:)
Hälsar svägerskan!

My Lovely Things sa...

åh så fina bilder..älskar att åka runt och titta på fina hus och gårdar..slott och stugor..

kul att höra en rad från dig..känner som du man är ute mycket nu..pysslar i trädgården svårt att hinna med allt..

ha det så gott..
kram anna

Kristina sa...

Ja jag har tittat efter dig, kul att läsa om Gysinge, Vi passerar det när vi åker upp till sonen i Gävle men har inte stannat till där än, men det får vi göra ser jag!
Go natt