04 juni 2008

Reportage i Lantliv

I Lantliv nr 7, som kom idag, är det ett reportage om en bekant till mig. Det är min kompis "M"s svägerska och hennes dotter det handlar om.
De har butiken "CE inne.ute" i Örebro. Kan verkligen rekommendera ett besök där om ni kommer till Örebro.(Bilderna är hämtade från reportaget i Lantliv nr 7)

Här är bråda dagar just nu för på lördag tar vår yngsta son studenten. Det ska planeras mat och dryck och handlas. Det ska fixas i trädgården så att det är fint där och det ska städas inne så att det ser ok ut där också! Det är inte lätt att hitta orken till allt detta i det varma vädret som är nu, man blir slut bara av att röra sig. Det verkar som om vädret kommer att vara fint på lördag också så att vi kan sitta ute och äta efter att de har gått ut. Det är ju mysigt, men kan bli lite för varmt om det inte fläktar lite grann.

Kramar Christina

7 kommentarer:

Kol&Rosors sa...

Gd Morgon !

Även jag har en son som tar studenten på Lördag... Så jag ska duka upp Champange-frukost åt de smörgåstårta & jordgubbar med vit choklad var beställt...

Trevligt repotage i Lantliv...

Ha det så gott & en härlig Student!
Kram L-Lott

My Lovely Things sa...

Hej!!!
ja, det repotaget var så trevligt..verkligen fint inrett..
lycka till på studenten..
kram anna

Dubbelörnen sa...

Såg reportaget o det var verkligen ett underbart ställe de skapat.

Den butiken ska jag absolut besöka!

Jag som var o provgrät härom dagen o du har ditt nu. Du får nog maila mig ditt upplägg för studentmottagningen så jag har lite uppslag att välja mellan tills vårt går av stapeln nästa år.

Kram

Gårdsromantik sa...

Vad bra att du påminde mig - jag har ju inte ens börjat titta i den - nu går jag ut i sommarsolen med en blåbärssmoothie och lantliv!

Kram Maud

Hwita Villan sa...

Har inte läst nya numret än, men det ser härligt ut. Det är inte ofta som Lantliv hr reportage som man inte gillar.

Kristina sa...

Har numret av lantliv bredvid mig, Butiken är jättehärlig, en av mina favoriter.

Vi har studenten fred den 13, vår yngsta son, om en vecka, och idag hade vår dotter examensfest efter 5 års universitetsstudier. Så det är mycket festande.
kram Kristina

Kallholmen sa...

Det var roligt att se reportaget i Lantliv. Mor och dotter har faktiskt handlat från vår Skärgårdserie till sin butik. Visst är det mysigt med studenter. Vi hade en som gick ut flyggymnasiet förra veckan.
Carolina.