01 juli 2008

Snart semester

Hej på er!
Det var ett tag sen sist.

Jag har inte gjort så mycket den senaste tiden, mest njutit av sommaren, när det har varit fint, och försökt göra lite nytta emellanåt när vädret har varit sämre.

Maken jobbar den här veckan ut sedan är det semester. Vi ska vara hemma en vecka sedan bär det av på bilsemester tillsammans med makens kusin och hans familj. Vi ska åka runt lite i Europa - Tyskland, Österrike, Italien och Frankrike - under ca två veckor. Det ska bli underbart, ser verkligen fram emot det.

Jag hoppas att jag ska hitta lite fina saker att pryda mitt hem med under resan. Mycket av det som jag tycker är fint kommer ju ursprungligen från dessa länder så något bör jag väl hitta.

Jag hoppas också på att få med mig lite goda viner och kanske lita annat gott ät- och drickbart. Makens kusin hyr vinrader hos en vinodlare i Alsace och vi ska dit för att hämta hans vin så det blir nog någon flaska vitt med därifrån till oss också. Vi ska bo vid Gardasjön några dagar så förhoppningsvis ska vi hitta något fint Amaronevin att ta med hem. Lite olivolja och vinäger är inte heller fel.
(Bilderna är från Malcesine, där vi ska bo, vid Gardasjön och lånade från Fritidsresor)


(Vinetikett från vinodlaren där vi ska hämta vinet)

Jag hoppas att jag ska ha lite fina bilder att visa när vi kommer hem.

Jag önskar er alla en härlig sommar. Passa på och njut och samla kraft inför den kommande hösten. Förhoppningsvis ska det bli lite mer fart på bloggandet då igen.

Massor av kramar till er alla
Christina

PS Som ni ser så har min viktminskning gått väldigt bra, över förväntan, men nu under bilsemestern tänker jag unna mig god mat och god dryck. Jag tänker inte räkna "points" då men jag kommer att tänka mig för under tiden när jag är hemma tills de öppnar på Viktväktarna igen.

6 kommentarer:

Kristina sa...

Lycka till pa resan ar sjalv pa en tre veckors resa i USA, sitter i Chigago och laser svenska bloggar just nu.
kram

MiaMaria sa...

Hje!
Önskar dig en härlig resa....och en underbar semester...

MiaMaria

Katarina sa...

Hallå!
Det var länge sedan jag kikade in till dig...tiden räcker lixom inte till...:(
Vilka härliga bilder! Låter som en riktig drömsemester.
Vilka fina inlägg du gjort.
Gillade bildserien från Sia....de från butikerna och de med blommorna.....
Repoaget i Lantliv har jag såklart läst.
Den butiken är verkligen jätte fin!

Ha en härlig helg!
Kram katarina

a home far away sa...

Det hörs att ni kommer at f en helt underbar semester och det är klart att du kommer att hitta fynd att ta med dig hem:-)

Kram från ett soligt Singapore

Pernilla, Ateljé Smått och Mått sa...

Hej!
Detta är första gången jag tittar in hos dig. Det tilltalar mig - Tankar Tar Tid - det känns rätt. Det är även rätt med dina fina inlägg. Jag kommer tillbaka och tittar fler gånger! Jag har just börjat blogga själv och hyser allvarliga funderingar på att bygga ut huset, all inspiration är välkommen.
Hoppas du haft en fin semester.:)
Ha det bra, Pernilla

Floras Kulle sa...

Hoppas att semestern varit bra!
Välkommen tillbaka till bloggen, ser fram emot ett reportage från Alsace framöver...

KRAM//Annette