27 augusti 2008

Beslutsångest

Jag har beslutsångest - jag vet inte om jag ska fortsätta eller om jag ska lägga ned bloggandet. Jag har inte samma lust som i våras till bloggandet och känner att det är svårt att komma igång igen.
Å andra sidan blir det kanske bättre när kvällarna blir mörka och man kommer till ro tidigare än nu. Jag tycker fortfarande att det är skönt att sitta ute så länge som möjligt på kvällarna och slår ofta på infravärmen för att kunna sitta kvar en stund till innan kylan kommer krypande.
Jag kommer i alla fall att titta in till er och se vad ni har att berätta och kanske lämna en kommentar ibland även om jag inte kommer att vara aktiv bloggare själv. Men, som sagt, jag har inte bestämt mig än. Det kan ändra sig och lusten kan komma krypande när som helst.

Jag ska i alla fall ta mig i kragen och visa lite bilder och skriva lite om vår resa genom Europa som vi gjord under vår semester. Tyvärr blev det inte så mycket bilder tagna som man skulle vilja men en del ska jag nog kunna lägga ut på bloggen.Därför säger jag

på återseende och kramar från

Christina

PS
Min viktminskning stod still under sommaruppehållet och det är jag jättenöjd med, med tanke på allt gott jag åt och drack under semestern. Jag hade trott att jag skulle gå upp 1-2 kg. Däremot tog minskningen fart igen när jag lade manken till och det känns ju bra. Jag har ca 2 kg kvar att gå ner tills jag nått min målvikt.

2 kommentarer:

My Lovely Things sa...

Hej!!
kul att höra från dig..

Visst är det härligt att sitta ute..

Ja det här med bloggen ..en sak vet jag..du ska blogga för din skull för att du har lust..som du säger man kan ju alltid besöka andra..
ha det så bra..
kram anna

Floras Kulle sa...

Hej!
Jag hoppas förstås att du fortsätter att blogga, främst förstås för din egen skull, och om du vill göra det.
Men det är också så härligt att läsa dina inlägg, för det finns ett stooort hjärta bakom dem, det känner man när man besöker dig.
DÄRFÖR... finns det en liten utmärkelse till dig, att hämta hos mig!
Mitt-i-natten-kram:
Annette