11 oktober 2011

Hemkommen igen

Vi kom hem från vår fantastiska resa för drygt en vecka sedan. Tiden sedan dess har mestadels gått åt till att tvätta och hänga undan sommarkläder eftersom hösten kom samtidigt som vi kom hem.
En del av tiden har också gått åt till att fixa till det i vinkällaren (läs matkällaren) för att få plats med vinet som vi köpte på vingårdarna vi besökte både i Spanien och i Frankrike. Var tvungen att inhandla fler hyllplan på IKEA till vår vinförvaring.
Dessutom skulle det fixas till och städas i trädgården och på uteplatserna och plocka undan sommarmöbler och annat som vi inte har framme under vinterhalvåret. Tack och lov så var det inte mycket blommor som skulle tas bort i år eftersom vi hade bestämt att vi skulle åka på utlandssemester i år.

Nu till vår resa:
Ni som följer min blogg vet att vi skulle åka till Spanien och söder om Torrevieja med egen bil. Vi åkte hemifrån den 10 sep och det tog oss fyra dagar och tre nätter att ta oss dit. Sedan var vi där nere i nästan två veckor ... vi åkte därifrån den 25 sep ... och då hade vi en vecka på oss att ta oss hem. Vi ville ta det lite lugnare på hemvägen för att kunna se lite av länderna vi passerade än vi hade gjort när vi åkte ner. Önskar att vi hade haft en vecka till på oss för man hinner inte mycket på en vecka när man ska åka ca 340 mil!

Men jag är helnöjd med vår resa i alla fall : ).


(Bild på gatan där vi bodde i Playa Flamenca uppåt)


(Bild på gatan neråt mot havet)

Jag kommer att skriva lite mer om vår resa framöver och visa lite bilder på ställen där vi varit.

Kram Christina

2 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Du har sått en frö hos oss... Tänk om vi ändå skulle planera för en bilresa ner till södra Frankrike ;)

Sallys hus sa...

Hej hej!
Tack för besöket...men det är ju du ju!!!!
Jag hade ju bloggen lilla ugglebo tidigare....sedan slutade jag blogga o sedan började jag igen....
Vilka underbara bilder du visar. Våra vänner var i torre...vad det nu hette i 3 veckor i somras..de sa också att det var heeeelt underbart! Måste vara mysigt fast jobbit att bila ner. Jag bilade med mina föräldrar till österrike i tonåren...jag minns de små slingriga vägarna i tyska bergen för att hitta övernattningsställen...myyysigt!
kram Katarina