17 februari 2010

"Gör själv"

Här om dagen fick jag tidningen "Drömhem & trädgård" som jag prenumererar på ett tag. Jag brukar hoppa på erbjudanden där man får något fint som jag vill ha och sedan säga upp tidningen när jag fullföljt mina åtaganden. Den här gången fick man en kviltad pläd och jag antar att halva Sveriges befolkning har den i sina hem *ler*.

I alla fall, så log jag igenkännande jag när jag fick se de här bilderna på "gör själv" sidorna ...Jag tycker att fodralen som de visar påminner mycket om de jag sydde för ca ett år sedan av makens mormors gamla handdukar.Skillnaden är att de har broderat orden med korsstygn och jag fick mina sydda med broderisymaskin.
Annars är de ganska lika, eller hur?

Kramar

3 kommentarer:

Fia sa...

Hi hi jag tog också den prenumerationen. Filten blir ett fint överkast till en av mina döttrar. Men du, dina bestickfodral är ju klart snyggast.
Fia

Heléns Hantverk sa...

Hejsan ! Va roligt att få titta in hos dig ! Många fina bilder att inspireras av !
Varmt välkommen att ta en titt hos mig !
Många hälsn. Helen :-)

Hvita Hjärtat sa...

Hej!

Vad fint! Önskar att jag också hade en broderisymaskin! Läste först nu ditt inlägg om awarden, naturligtvis tar jag INTE illa upp för att du inte vill föra awarden vidare :o) Du har nog helt rätt i det du skrev också, och jag är själv vanligtvis ganska skeptisk till kedjebrev. Var och en väljer själv om man vill föra det vidare eller inte!

Hoppas att du har det bra!

Kram,
Jennie