14 november 2011

"Mitt Kök" mässan i StockholmJag var på "Mitt Kök" mässan i lördags. Eftersom jag är intresserad av mat och dryck så är det en mässa helt i mitt tycke. Det är bara synd att det är så många fler än jag som är det ... *skrattar* ... för det är så mycket folk och det är svårt att ta sig fram till montrarna som man vill titta lite närmare på.
Men vi (jag, maken, äldsta sonen och hans tjej) var ganska nöjda när vi åkte därifrån. Vi hade både ätit och druckit lite allt möjligt (ost, musslor, kött, korvar, yoghurt, bär, bröd mm och kaffe, juice, vitt vin, rött vin och bubbel) när vi åkte efter ca 4 tim!

Några kändisar såg vi också.Eftersom jag är prenumerant på "Allt om Mat" hade jag fått ett erbjudande om att köpa deras julkokbok till ett förmånligt pris på mässan och jag slog till för den var fin och med många bra recept. Dessutom är det mycket fina bilder i den.


Kram Christina

1 kommentar:

Yvonne sa...

Det måste vara en härlig upplevelse att vara på en mat och köksmässa. Det finns ju så många duktiga matleverantörer som kan konsten att marknadsföra sej, både för ögat och för gommen.
Hälsningar Yvonne