11 december 2008

Jag har bestämt mig ...

... och jag tänker lägga ner min blogg!

Att jag började blogga var bl a för mitt nyupptäckta intresse för inredning i den dansk/franska stilen. Jag sökte på nätet efter information och inspiration till denna inredning. Det var då jag hittade alla fina bloggar. Jag blev så smått sugen på att själv börja blogga men var lite rädd och visste inte hur jag skulle gå tillväga. Efter en tids kollande tog jag mod till mig och startade min blogg. Och jag har haft jättekul!
En annan orsak till att jag började var att maken jobbade i Stockholm då och jag var ofta ensam hemma på kvällarna i veckorna. Bloggen sysselsatte mig med något kul att göra och det kändes inte så ensamt. Dessutom hade jag en tuff period i mitt liv och att blogga fick mig att fokusera på något annat och på något som var roligt.

Nu jobbar maken i närheten igen och kommer hem varje kväll och jag mår bättre så mitt behov av bloggandet är inte lika stort längre. Jag har fortfarande samma brinnande intresse för inredning och letar fortfarande efter ideér och inspiration på nätet men känner inget behov av att dela med mig av det jag själv gör.

Jag vill tacka för alla fina kommentarer och allt gensvar jag har fått på min blogg, de har verkligen betytt mycket för mig. Det känns som om jag har lärt känna en del av er och jag kommer att sakna kontakten med er och utbytet av ideér som man har på bloggarna. En del har jag ju träffat i verkligheten och vi kommer säkert att träffas igen.

Jag säger inte "hej då" utan "på återseende" för jag kan inte garantera att jag inte kommer att dyka upp igen i bloggsfären, fast kanske i en annan tappning... Man ska aldrig säga aldrig!!!

Nu vill jag bara önska er alla en riktigt

GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR



Kramar
Christina

Ps
För kännedom - jag har gått ner 12 kg med Viktväktarna och "gick i mål" för två veckor sedan, så jag klarade det!